Til toppen

Glass

Se vårt store sortiment på glass!

Vi har glass til alle anledninger. Vinglass, champagneglass, barglass, vannglass, robuste glass i polycarbonat og mer. Se Holmegaard Perfection  og Reveal Up for profesjonelle glass med sjenkelinje. Riedel har glass som fremhever aroma og smak. Penelope tilbyr et komplett utvalg av glass i høy kvalitet. Bormioli Riserva er en komplett serie med vinglass tilpasset ulike viner.

Holmegaard Perfection

Serien kombinerer profesjonell funksjonalitet med Holmegaards krav til kvalitet og håndverk.Glassets form gir en naturlig skjenkelinje – så en vet nøyaktig hvor mange glass som går per flaske.

►  Se serien her

Reveal`Up

Reveal`Up er designet med en stor luft overflate og formen på selve glasset gir et perfekt utgangspunkt for smaking av vinen. En naturlig skjenkelinje er satt inn i formen på selve glasset.

►  Se serien her


Bormioli Riserva

Glasset har høy transparens og fremstiller vinen på en fremragende måte. Sammen med tynn laserskåret kant gir Riserva en optimal opplevelse av smak og nytelse. Et utmerket valg både til hverdag og fest!

►  Se serien her

Penelope

Penelope tilbyr et komplett utvalg av glass i høy kvalitet. Med sine klassiske former passer glassene alle anledninger.

►  Se serien her

Oppvaskkurv

Behøver du oppvaskkurv? Se vårt utvalg av oppvaskkurver og finn riktig inndelig og forhøyning ved hjelp av våre hjelpetabeller.

►  Se oppvaskkurver her