Til toppen

Porselen

Porselen som tåler bruk og vask i storkjøkkenet

Vårt produktsoriment på porselen dekker alt fra hverdagssuppe til elegante middager. Porselenet er både praktisk og elegant, og vårt utvalg av dekor gjør at du alltid kan gi bordet et personlig preg.


image

G. Benedikt

- porselen med 5 års kantskårgaranti

Siden 1882 har Benedikt-fabrikken i Tjekkia produsert feltspatporselen av høyeste kvalitet. Porselenet, som består av kaolin, feltspat og leire, brennes ved svært høy temperatur og kjennetegnes med sin meget høye slitestyrke. Porselenet tåler mikrobølgeovn, varmeskap og daglig vask i institusjonsvaskemaskin (opp til 90gr C). Det gis 5 års kantskårgaranti på runde tallerkener og skåler. Det er fri for bly, barium og kadmium samt testet for tungmetallutløsning.

Porselenet kan også leveres med din egen logo eller annen spesialdekor. Ta kontakt for å avklare design og pris. Minimumsantall ved spesialdekor er 100 stk.


Den kjente Figgjo-kvaliteten

Alle Figgjos produkter lages i vitroporselen, en porselenstype som er spesielt utviklet for profesjonell bruk. Porselensmassen er forsterket med aluminiumsoksid, dette gjør produktene spesielt sterke og motstandsdyktige mot den harde bruken man har på et profesjonelt kjøkken.

image

Fargebytte

Flere av Figgjo standard-dekorer er nå tilgjengelig for fargebytte uten ekstra kostnad.
 
Figgjo sin foreslåtte farge kan bestilles helt ned i 6 stk per ordre med 10 virkedagers leveringstid. Ved fargebytte gjelder min. antall 48 stk pr ordre, men kan deles på 2 artikler, uten ekstra kostnad. (For fargebytte på større produkter i buffetsortimentet er minimumsantallet 6 stk pr del pr ordre). Fargebytte i henhold til Figgjo sin til enhver tid gjeldene e-malings palett. Vennligst sjekk oppdatert e-malings palett, da det kan bli endringer. Ta kontakt på ordre@norrona.net for mer informasjon!


Spesialdekor

Ved å benytte deg av spesialdekor fra Figgjo tar du steget litt lengre. Figgjo sine designere tar utgangspunkt i din logo, grafiske profil eller andre elementer som bygger opp om din identitet. Målet er at du skal få et produkt som stemmer fullt ut med ditt konsept. Det viktigste er at dekoren sier det du vil den skal si.

image

Ovn og mikrobølgeovn

Alt Figgjo porselen kan trygt benyttes i ovn opptil 300 grader, ved en jevn og langsom temperaturøkning og -senkning. Gull og platinadekorert porselen må ikke brukes i mikrobølgeovn.

Oppvaskmaskin

Porselenet har en glatt og jevn overflate som er lett å holde ren. Følg anvisningene for oppvask med hensyn til dosering av vaske- og skyllemiddel og vasketemperatur. Bruk gjerne glansemiddel da dette minsker friksjonen og glasurslitasje.

Hygiene

Figgjos porselen er 100% naturlig. Vitroporselen er et ikke porøst materiale og absorberer derfor ikke skitt eller bakterier.


image

Bærekraft

Figgjos porselen blir testet for bly-, kadmium- og bariumutløsning i henhold til gjeldende lover og regler i EU og Norge. Deres produkter inneholder ingen stoffer som er farlige for helse eller miljø. Dette gjelder både glasur og farger.

Alle Figgjo-produkter er 100% miljøvennlige, inneholder ingen miljøskadelige materialer og trenger derfor ikke sorteres, eller kastes som spesialavfall. Men viktigst av alt: Figgjos produkter varer lengre.

 Les mer om Figgjo sin bærekraft.